21 สายการบินที่ปลอดภัยที่สุดในโลกโดย Business Insider

News
  • AirlineRatings.com ได้เผยแพร่รายการประจำปีของสายการบินที่ปลอดภัยที่สุดในโลก
  • ทีมบรรณาธิการของสิ่งพิมพ์เลือกผู้ให้บริการที่ปลอดภัยที่สุด 21 คนจากกลุ่มสายการบิน 405 สายการบิน
  • แควนตัสของออสเตรเลียได้ชื่อว่าเป็นสายการบินที่ปลอดภัยที่สุดในโลก
  • สายการบินอื่น ๆ ที่ทำรายการ ได้แก่ American Airlines, United Airlines, Emirates, British Airways, Lufthansa และ Singapore Airlines

แม้จะมีปัญหาหนักหน่วงในปี 2018 การเดินทางทางอากาศเชิงพาณิชย์ยังคงเป็นหนึ่งในรูปแบบการขนส่งที่ปลอดภัยที่สุด

ในวันพฤหัสบดีที่ AirlineRatings.com เปิดตัวรายการล่าสุดของสายการบินที่ปลอดภัยที่สุดในโลก เว็บไซต์ของออสเตรเลียซึ่งตรวจสอบความปลอดภัยการบินและผลิตภัณฑ์บนเครื่องบินเลือกผู้ให้บริการที่ชนะเลิศจากกลุ่มสายการบิน 405 สายการบิน

“สายการบินเหล่านี้มีความโดดเด่นในอุตสาหกรรมและอยู่ในระดับแนวหน้าด้านความปลอดภัยนวัตกรรมและการออกแบบและการเปิดตัวเครื่องบินใหม่” Geoffrey Thomas ผู้อำนวยการกองบรรณาธิการของ AirlineRatings.com กล่าวในแถลงการณ์

สายการบินที่ AirlineRatings.com เลือกให้ปลอดภัยที่สุดในปี 2019 คือสายการบินแควนตัสของออสเตรเลีย

อ่านเพิ่มเติม: 10 สายการบินที่ดีที่สุดในโลกสำหรับปี 2562

“ เป็นเรื่องธรรมดาที่แควนตัสเป็นสายการบินชั้นนำในทุก ๆ ความก้าวหน้าด้านความปลอดภัยในการปฏิบัติงานที่สำคัญในช่วง 60 ปีที่ผ่านมาและไม่มีการเสียชีวิตในยุคเจ็ต” โทมัสกล่าว

“ แต่แควนตัสไม่ได้อยู่คนเดียว” โทมัสกล่าวต่อ “สายการบินที่มีสายการบินที่ยาวนานเช่นฮาวายและฟินน์แอร์มีประวัติที่สมบูรณ์แบบในยุคเครื่องบินเจ็ท”

แควนตัสไม่สามารถแสดงความคิดเห็นได้ทันที

นอกเหนือจากแควนตัสแล้ว AirlineRatings.com ปฏิเสธที่จะจัดอันดับสายการบินอีก 20 สายการบินในรายชื่อ

สายการบินจากยุโรปและเอเชียครองรายชื่อที่มีผู้เข้าร่วมแปดและหกตามลำดับ ไม่มีสายการบินจากอเมริกาใต้หรือแอฟริกาทำรายการ

ทีมบรรณาธิการของสำนักพิมพ์ระบุว่าสายการบินได้รับการคัดเลือกตามปัจจัยหลายประการรวมถึงผลการตรวจสอบที่ดำเนินการโดยหน่วยงานที่กำกับดูแลการบินการตรวจสอบของรัฐบาลการบันทึกอุบัติเหตุและอุบัติเหตุของสายการบินอายุของกองทัพเรือ

นี่คือภาพของสายการบินที่ปลอดภัยที่สุดในโลกที่นับถอยหลังจาก 21 ตามลำดับตัวอักษรแบบย้อนกลับยกเว้นสายการบินแควนตัสซึ่งครองตำแหน่งที่ 1:
21. เวอร์จิ้นออสเตรเลียเป็นหน่อของออสเตรเลียของอาณาจักรการบินของริชาร์ดแบรนสันก่อตั้งขึ้นในปี 2542 ในฐานะสายการบินต้นทุนต่ำที่เรียกว่าบลู ในปี 2554 บริษัท เปลี่ยนมาใช้รูปแบบธุรกิจดั้งเดิมที่ให้บริการเต็มรูปแบบและถูกเปลี่ยนโฉมใหม่เป็น Virgin Australia สายการบินไม่มีอุบัติเหตุร้ายแรงในประวัติศาสตร์

21. Virgin Australia, the Australian offshoot of Richard Branson's aviation empire, was founded in 1999 as a low-cost carrier called Virgin Blue. In 2011, the company switched to a traditional, full-service business model and was rebranded as Virgin Australia. The airline has no fatal crashes in its history.Virgin Australia

20. เวอร์จิ้นแอตแลนติกเป็นกิจการการบินดั้งเดิมของแบรนสัน ตั้งแต่ปี 2012 49% ของ Crawley ผู้ให้บริการในประเทศอังกฤษอยู่ภายใต้การควบคุมของสายการบินเดลต้าแอร์ไลน์ในแอตแลนตา เวอร์จิ้นแอตแลนติกไม่ประสบความล้มเหลวร้ายแรง

20. Virgin Atlantic is Branson's original aviation venture. Since 2012, 49% of the Crawley, England-based carrier has been under the control of the Atlanta-based Delta Air Lines. Virgin Atlantic has not suffered any fatal crashes.Boeing19. สายการบินยูไนเต็ดแอร์ไลน์ในชิคาโกมีรูปร่างที่เป็นรูปธรรมในปี 2555 กับการควบรวมกิจการของสายการบินยูไนเต็ด สหรัฐไม่ได้ประสบกับความผิดพลาดร้ายแรงที่ไม่เกี่ยวข้องกับการก่อการร้ายในรอบกว่า 20 ปี


19. The Chicago-based United Airlines took its current shape in 2012 with the merger of United and Continental airlines. United has not suffered a fatal crash unrelated to terrorism in more than 20 years.David McNew/Getty Images

18. สายการบินสวิสอินเตอร์เนชั่นแนลก่อตั้งขึ้นในปี 2545 จากส่วนที่เหลือของ Swissair ล้มละลาย ในปี 2007 สายการบินกลายเป็นส่วนหนึ่งของกลุ่ม Lufthansa ของเยอรมนี สวิสไม่มีผู้เสียชีวิตในชาติปัจจุบัน18. Swiss International Air Lines was formed in 2002 from the remnants of the bankrupt Swissair. In 2007, the airline became part of Germany's Lufthansa Group. Swiss has suffered no fatalities in its current incarnation.Boeing

17. สิงคโปร์แอร์ไลน์ได้รับการยกย่องในระดับสากลสำหรับบริการที่มีคุณภาพสูงและการดำเนินงานที่มีประสิทธิภาพ ทั้ง AirlineRatings.com และ Skytrax ตั้งชื่อสิงคโปร์ว่าเป็นสายการบินที่ดีที่สุดในโลก สายการบินที่ให้บริการที่สนามบินชางฮีได้ปลอดอุบัติเหตุมาตั้งแต่ปี 2000

17. Singapore Airlines is universally lauded for its high-quality service and efficient operations. Both AirlineRatings.com and Skytrax named Singapore the best airline in the world. The Changi Airport-based carrier has been accident-free since 2000.AP16. ก่อตั้งขึ้นในปี 2489 สแกนดิเนเวียแอร์ไลน์หรือ SAS ทำหน้าที่เป็นสายการบินแห่งชาติของเดนมาร์กนอร์เวย์และสวีเดน ความผิดพลาดครั้งร้ายแรงครั้งล่าสุดของสายการบินเกิดขึ้นในปี 2544
16. Formed in 1946, Scandinavian Airlines, or SAS, serves as the national airline of Denmark, Norway, and Sweden. The airline's most recent fatal crash occurred in 2001.SAS
15. กาตาร์แอร์เวย์สก่อตั้งขึ้นในปี 2536 และได้พัฒนาเป็นสายการบินที่ทรงอิทธิพลที่สุดสายการบิน สายการบินจัดอยู่ในอันดับที่สี่ที่ดีที่สุดในโลกโดย AirlineRatings.com กาตาร์แอร์เวย์สไม่เคยประสบอุบัติเหตุร้ายแรงใด ๆ

15. Founded in 1993, Qatar Airways has developed into one of the airline industry's most influential carriers. The airline was ranked fourth-best in the world by AirlineRatings.com. Qatar Airways has not experienced any fatal accidents.REUTERS/Pascal Rossignol

14. ลุฟท์ฮันซ่าของเยอรมนีเป็นผู้นำการบินยุโรป ในการดำเนินการตั้งแต่ปีพ. ศ. 2498 สายการบินที่ใช้แฟรงค์เฟิร์ตได้รับการขนานนามว่าเป็นเว็บไซต์สายการบินระยะไกลที่ดีที่สุดของยุโรป มันไม่ได้ประสบอุบัติเหตุร้ายแรงใด ๆ ตั้งแต่ปี 199314. Germany's Lufthansa is a European aviation juggernaut. In operation since 1955, the Frankfurt-based carrier was recently named Europe's best long-haul airline by the website. It has not suffered any fatal accidents since 1993.Lufthansa

13. ก่อตั้งขึ้นในปี 2462 KLM เป็นหนึ่งในชื่อที่เก่าแก่และน่าเชื่อถือที่สุดในอุตสาหกรรมการบิน แม้ว่า KLM และ Air France จะรวมกันในปี 2004 แต่สายการบินทั้งสองดำเนินการภายใต้แบรนด์แยกต่างหาก KLM ไม่เคยเสียชีวิตในรอบสี่ทศวรรษ13. Founded in 1919, KLM is one of the oldest, most trusted names in the airline industry. Though KLM and Air France merged in 2004, the two airlines operate under separate brands. KLM has not had a fatality in four decades.KLM12. ฮาวายเอี้ยนแอร์ไลน์ซึ่งก่อตั้งขึ้นในปี 2472 ได้รับการยกย่องว่าเป็นหนึ่งในสายการบินที่ดีที่สุดในสหรัฐอเมริกา ฮาวายซึ่งตอนนี้มีฝูงบินกว่า 50 ลำที่แคบและกว้างไม่เคยประสบอุบัติเหตุร้ายแรง


12. Founded in 1929, the Honolulu-based Hawaiian Airlines has been consistently regarded as one of the best in the US. Hawaiian, which now boasts a fleet of more than 50 wide- and narrow-body airliners, has never experienced a fatal accident.Hawaiian Airlines11. Finnair ซึ่งเป็นสายการบินแห่งชาติของฟินแลนด์ไม่ได้รับความสนใจในสื่อมากนักเหมือนกับชาวสแกนดิเนเวียบางส่วน แต่อย่าลดส่วนลดผู้ให้บริการที่ใช้เฮลซิงกิ มันเป็นหนึ่งในบันทึกความปลอดภัยที่ดีที่สุดในธุรกิจและยังไม่ประสบอุบัติเหตุที่สำคัญใด ๆ ตั้งแต่ปี 1960

11. Finnair, Finland's national airline, doesn't get as much attention in the media as some of its Scandinavian counterparts. But don't discount the Helsinki-based carrier. It has one of the best safety records in the business and hasn't suffered any major accidents since the 1960s.AP/Finnair

10. ในสหรัฐอเมริกา Eva Air ของไต้หวันเป็นที่รู้จักกันดีที่สุดสำหรับเครื่องบินที่มีธีม Hello Kitty อย่างไรก็ตามอีวาได้รับการพิจารณาว่าเป็นหนึ่งในสายการบินที่ดีที่สุดในเอเชีย สายการบินไม่ประสบอุบัติเหตุร้ายแรงใด ๆ นับตั้งแต่ก่อตั้งขึ้นในปี 2531

10. In the US, Taiwan's Eva Air is best known for its Hello Kitty-themed planes. Eva, however, has long been considered one of the best carriers in Asia. The airline has not suffered any major accidents since its founding in 1988.Boeing

9. ในช่วง 20 ปีที่ผ่านมาเอมิเรตได้กลายเป็นพลังสำคัญในโลกของการเดินทางทางอากาศเชิงพาณิชย์ สายการบินซึ่งเป็นที่รู้จักในด้านการบริการชั้นยอดมีประวัติด้านความปลอดภัยที่น่าประทับใจ สายการบินประสบเหตุการณ์การสูญเสียตัวถังเพียงครั้งเดียวในประวัติศาสตร์ที่ยาวนานถึง 31 ปี

9. Over the past 20 years, Emirates has emerged as a major power in the world of commercial air travel. The airline, known for its elite service, also has an impressive safety record. The airline has suffered only one hull-loss incident in its 31-year history.ZGPhotography/shutterstock

8. AirlineRatings.com เมื่อเร็ว ๆ นี้ได้ชื่อว่าคาเธ่ย์แปซิฟิคเป็นสายการบินที่ดีที่สุดอันดับเก้าของโลก และที่โดดเด่นที่สุดเท่าที่การให้บริการของสายการบินอาจมีความปลอดภัยในแง่ของความปลอดภัย คาเธ่ย์แปซิฟิคไม่ประสบอุบัติเหตุร้ายแรงซึ่งรวมถึงการโจมตีของผู้ก่อการร้ายมาตั้งแต่ปี 1960

8. AirlineRatings.com recently named Cathay Pacific the ninth-best airline in the world. And as outstanding as its service may be, the airline is just as competent in terms of safety. Cathay Pacific has not suffered a fatal accident, not including terrorist attacks, since the 1960s.Cathay Pacific Airways

7. บริติชแอร์เวย์สก่อตั้งขึ้นในปีพ. ศ. 2517 หลังจากการควบรวมกิจการของ British Overseas Airways Corporation และ British European Airways สายการบินไม่เคยประสบอุบัติเหตุร้ายแรงในสามทศวรรษ

7. British Airways formed in 1974 after the merger of British Overseas Airways Corporation and British European Airways. The airline has not experienced a fatal accident in three decades.Airbus

6. Austrian Airlines ก่อตั้งขึ้นในปี 1957 และปัจจุบันเป็น บริษัท ย่อยของ Lufthansa Group สายการบินที่อยู่ในกรุงเวียนนาไม่ได้มีปัญหาร้ายแรงในยุคเครื่องบินเจ็ตที่ทันสมัย

6. Austrian Airlines was founded in 1957 and is now a subsidiary of Lufthansa Group. The Vienna-based airline has not had a fatal crash in the modern-jet era.Austrian Airlines

5. สายการบินอเมริกันดำเนินธุรกิจมาตั้งแต่ปี 2469 อย่างไรก็ตามการจุติของสายการบินในปัจจุบันเกิดขึ้นในปี 2556 หลังจากการควบรวมกิจการกับสายการบินสหรัฐ สายการบินฟอร์ตเวิร์ ธ รัฐเท็กซัสไม่มีอุบัติเหตุร้ายแรงที่ไม่เกี่ยวข้องกับการก่อการร้ายในรอบเกือบสองทศวรรษ

5. American Airlines has been in business since 1926. However, the current incarnation of the carrier formed in 2013 after a merger with US Airways. The Fort Worth, Texas-based airline has not had a fatal accident unrelated to terrorism in nearly two decades.Mike Blake / Reuters

4. All Nippon Airways ก่อตั้งขึ้นในปีพ. ศ. 2497 ได้รับการยกย่องในเรื่องการบริการที่มีคุณภาพและสม่ำเสมอ จากข้อมูลของ AirlineRatings.com ANA เป็นสายการบินที่ดีที่สุดอันดับเจ็ดของโลก ANA ไม่ได้มีปัญหาร้ายแรงในรอบกว่า 45 ปี

4. Founded in 1954, All Nippon Airways is well-regarded for its consistent and high-quality service. According to AirlineRatings.com, ANA is the seventh-best airline in the world. ANA has not had a fatal crash in more than 45 years.AP

3. อาจเรียกว่าสายการบินอะแลสกา แต่จริง ๆ แล้วมีฐานอยู่ในซีแอตเทิล ผู้ให้บริการเป็นแกนนำในชายฝั่งตะวันตกของสหรัฐอเมริกา เมื่อเร็ว ๆ นี้อะแลสกาได้ทำการสาดน้ำครั้งใหญ่ในปี 2559 ด้วยการซื้อกิจการของเวอร์จินอเมริกามูลค่า 2.6 พันล้านดอลลาร์ แบรนด์ Virgin America จะหยุดอยู่ในปีหน้า สายการบินไม่ได้ประสบปัญหาการชนที่รุนแรงตั้งแต่ปี 2000

3. It may be called Alaska Airlines, but it's actually based in Seattle. The carrier is a mainstay on the West Coast of the US. Alaska recently made a major splash in 2016 with the $2.6 billion acquisition of Virgin America. The Virgin America brand will cease to exist by next year. The airline has not suffered a fatal crash since 2000.Alaska Airlines

2. Air New Zealand ได้รับการฟื้นฟูในช่วงไม่กี่ปีที่ผ่านมา ความสำเร็จของสายการบินรวมถึงการดำเนินงานห้าปีบนรายการ AirlineRatings.com “สายการบินที่ดีที่สุดในโลก” แอร์นิวซีแลนด์ไม่ประสบเหตุการณ์สำคัญในช่วงสองสามทศวรรษที่ผ่านมา
2. Air New Zealand has been resurgent in recent years. The airline's success includes a five-year run atop the AirlineRatings.com Airbus1. ผู้ชนะนี้คือแควนตัส ผู้ให้บริการของออสเตรเลียคือวอลโว่ของอุตสาหกรรมสายการบิน – บริษัท ที่มีชื่อเสียงและขลังสร้างขึ้นจากบันทึกความปลอดภัยที่สะอาด นี่คือเหตุผลที่ดี สายการบินอายุ 96 ปีไม่ได้ประสบอุบัติเหตุร้ายแรงตั้งแต่ปี 1951
1. This winner is Qantas. The Australian carrier is the Volvo of the airline industry — a company whose reputation and mystique is built upon its clean safety record. This is for good reason. The 96-year-old airline has not had a fatal crash since 1951.
REUTERS/Daniel Munoz
Tagged

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of